• Tentang Kami

Parusahaan urang diadegkeun dina 2000, fokus kana hardware sareng jati asesoris pikeun bebas panalungtikan sareng pamekaran produk réngsé, kalayan puluhan distributor domestikFokus dina industri manufaktur hardware pikeun langkung ti 20 taun, sareng sajumlah lini produksi alat otomatis, téknologi luhur kamampuan pangwangunan, Perabotan bumi, rohangan rohangan séri alat produksi otomatis, kalayan téknologi produksi jalur perakitan anu asak, kualitas luhur sareng efisiensi tinggiTiada Dijual: cet produk terbuka gratis, ngabuktoskeun Diobral: nyukcruk kualitas, ngajamin waktos pangiriman Saatos-penjualan produk khusus: kalayan desain ngagantian produk engké

Maca deui>>